Ervaringen

"Vanaf het moment dat ik het voormalige Eksternest binnen liep wist ik het; mijn kinderen zouden het hier fijn gaan hebben. De informele maar professionele sfeer hangt in de gangen en de ronde gezamelijke ruimte en het in- en uit lopen van de kinderen duidt volgens mij op gezelligheid. En dat is door de jaren heen ook gebleken, mijn oudste mocht altijd zelfstandig 'op bezoek' bij haar zusje op de babygroep, die op haar beurt bij overplaatsing naar de peuters zo vaak ze wilde mocht knuffelen bij de favoriete baby-juf. Ze doen leuke activiteiten en weten exact hoe mijn kinderen in elkaar zitten.

Omdat ik me graag overal tegenaan bemoei besloot ik me aan te sluiten bij de oudercommissie, waarin mijn vermoeden van destijds nog eens bevestigd werd; informeel en professioneel wordt er met de meest uiteenlopende zaken omgegaan. De samenwerking met de Dalton school als IKC de Edelsteen is een hele fijne ontwikkeling geweest, de sfeer werd door gezet en de overgang van opvang naar school was een prettig proces voor m'n oudste. Mijn andere dochter wordt ook door iedereen herkend en volwaardig aan gesproken, niet alleen als 'zusje-van' maar als eigen persoontje. Zonder enige twijfel zal ik mijn jongsten straks ook in volledig vertrouwen naar de opvang brengen, ik ben erg tevreden en zal IKC de Edelsteen aan iedereen aanbevelen."

- Een ouder

"Als moeder van 3 dochters, waarvan 1 dochter in de peutergroep, 1 dochter op de BSO en 1 dochter op de fit en fun club ben ik erg tevreden! Mijn kinderen komen enthousiast thuis met verhalen over met wie ze hebben gespeeld en wat ze hebben gedaan. Mijn jongste dochter is zelfs teleurgesteld als ze op vrije dagen niet naar de crèche mag. Mijn oudste krijgt alle uitdaging die ze nodig heeft en mijn middelste heeft al haar vriendjes om haar heen en mag knutselen en spelen zoveel ze wilt.

We zijn erg tevreden!"

- Een ouder

Snel naar