Vakantieprogramma op de opvang

Tijdens de schoolvakanties bieden wij vakantieopvang met veel leuke, gezellige, uitdagende, sportieve activiteiten. Elke vakantie stellen onze pedagogisch medewerkers samen met de kinderen een nieuw vakantieprogramma samen. Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten moeten kinderen wel opgegeven zijn op de opvang.

Vakantie is een feest!

Op de BSO werken wij met een nieuw concept voor vakantieprogramma’s. Een concept dat de vakanties nog leuker maakt! Hiervoor zetten wij de middelen “storytelling” en “imagineering” in. De activiteiten die wij aanbieden, zijn niet anders dan u van ons gewend bent. Wel worden de activiteiten gekoppeld aan een verhaal. Dit verhaal zal als rode draad door de vakantie lopen en op deze manier nemen wij de kinderen mee in een nieuwe belevingswereld.

Vakantieprogramma KIDSclubs Rokkeveen - meivakantie 2024

BSO-vakantieprogramma - meivakantie 2024

Goede begeleiding

Onze pedagogisch medewerkers doen er alles aan om kinderen die elkaar nog niet kennen te begeleiden bij het kennismaken. Dit gebeurt onder andere door te zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden te creëren waarin kinderen elkaar kunnen ontmoeten.

Snel naar