Een goede school kiezen

De basisschool van IKC De Edelsteen is een gecertificeerde daltonschool. Bij ons bereiden kinderen zich voor op een zelfstandige rol in de maatschappij. Uw kind leert bij ons initiatieven nemen, verantwoordelijkheid dragen, samenwerken met anderen en zorg hebben voor de medemens.

Voor ieder kind!

Daltononderwijs is geschikt voor alle kinderen, met de juiste begeleiding op niveau. Is uw kind heel zelfstandig, dan krijgt het de vrijheid om zelfstandig te werken. Is uw kind dat nog wat minder, dan coachen wij het, zodat het op gang wordt geholpen.

Excellent in eigenaarschap

IKC De Edelsteen blinkt uit in eigenaarschap: wij motiveren uw kind zich te blijven ontwikkelen, maar uw kind heeft zeggenschap over hoe en waarom. Het onderwijs van IKC de Edelsteen biedt een leeromgeving waarin kinderen gemotiveerd worden te blijven leren omdat ze dit graag zelf willen. We sluiten in ons aanbod aan bij de belevingswereld en behoeften van ieder kind.

Als onze manier van lesgeven bij u en uw kind past, nodigen wij u van harte uit voor een oriënterend gesprek. Wij vertellen u graag over ons daltononderwijs en over wat het eigenaarschap voor uw kind betekent op school.

Snel naar